Jeg havde overhovedet ikke tænkt tanken om at melde mig til et vikar firma. Men ved at mit cv var tilgængelig blev jeg faktisk ringet om af en af medarbejderne fra Kavaleriet som spurte om jeg ønske


Hej jeg vil lige fortæller lidt om kavaleriet.
Jeg havde overhovedet ikke tænkt tanken om at melde mig til et vikar firma. Men ved at mit cv var tilgængelig, blev jeg faktisk ringet om af en af medarbejderne fra Kavaleriet, som spurte om jeg ønskede at komme til en samtale, da hun mente mine kompetencer kunne bruges i Kavaleriet som ønskede en vikar.

Jeg blev ledig d 1. November 2017, den 6. november blev jeg ringet om, samtale var 9. november og 11. november startede jeg i et vikariat. Her er jeg stadig.
Det jeg oplever ved at være vikar er, at jeg bliver fulgt tæt og støttes fra Kavaleriet, de ringer 1 x pr. uge og følger op på hvordan jeg har det her, DET er en rigtig god ting, da man godt kan blive viklet ind i flere ting/arbejdsopgaver end det man er ansat til. Det at man altid kan ringe til Kavaleriet hvis noget ikke føles rigtigt, er en trykhed jeg godt kan lide. Jeg føler mig støttet og i gode hænder i Kavaleriet.

Jeg er normalt en type der skal have fast grund under mine fødder, min økonomi skal være i orden, jeg vil helt vide hvad jeg har af penge, så budgettet kan overholdes. Så noget skeptisk var jeg da jeg sagde ja til vikariatet.
Jeg må sige, usikkerheden er der stadig, det om man den næste 1 har et job/indtægt, men jeg har været så heldig at bliver yderligere forlænget, her hvor jeg er nu.

Jeg er også sikker på, at når vikariatet stopper skal de nok finde et nyt job til mig. Jeg søger dog selv stadig på nette, for fast job, men så lang tid jeg ikke har det, er Kavaleriet et rigtigt godt sted at være, så tøv ikke hvis du står og er ledig, meld dig ind i Kavaleriet, de er der virkelig for dig.

Hilsen
Birgitte
 

Fakta om Kavaleriet

  • Beliggende i Lyngby
  • Landsdækkende vikarbuerau
  • Over 80 medarbejdere

Hvad siger vikarene?

Det har været en fantastisk og mindeværdig tid hvor jeg har været på spændende arbejdspladser hvor jeg blev taget godt i mod hver gang. ...

Læs mere

Ring 39 30 96 03