Hvad siger vikarerne?FANTASTISK OG MINDEVÆRDIG TID

Det har været en fantastisk og mindeværdig tid hvor jeg har været på spændende arbejdspladser hvor jeg blev taget godt i mod hver gang.

Hej jeg vil lige fortæller lidt om kavaleriet. Jeg havde overhovedet ikke tænkt tanken om at melde mig til et vikar firma.

Jeg havde overhovedet ikke tænkt tanken om at melde mig til et vikar firma. Men ved at mit cv var tilgængelig blev jeg faktisk ringet om af en af medarbejderne fra Kavaleriet som spurte om jeg ønske

Jeg er ny kavalerist og stolt af det!

Jeg har i mit virke som socialrådgiver mødt vikarer fra Kavaleriet. Jeg var imponeret over deres faglighed og arbejdsomhed og den forskel de gjorde for min arbejdsplads hvor der på det tidspunkt her

Jeg forsøgte af flere omgange i mit arbejdsliv at få foden indenfor i Kavaleriet.

For mig har Kavaleriet helt tilbage fra min studietid stået for høj faglighed.

Jeg er rigtig glad for at være vikar netop hos Kavaleriet.

Som vikar forventes det at man fra dag ét og til sidste dag leverer en solid faglig indsats og et endeligt stykke arbejde af høj kvalitet.

At være vikar i kavaleriet er det helt rigtige

Arbejdsopgaverne matcher altid ens kompetencer og der altid opbakning.

Kavaleriet tilbyder en anden arbejdsmæssig frihed

Kavaleriet er endvidere en særlig type arbejdsgiver hvor den ansatte og arbejdsgiveren har én og samme interesse: at kunden får dækket nogle behov af en socialfaglig dygtig socialrådgiver.

Som kavalerist træder du aldrig vande

Som ny kavalerist er jeg blevet rigtig godt modtaget og man føler der virkelig bliver passet på os

Jeg kan varmt anbefale at blive vikar i Kavaleriet

Det er en fantastisk mulighed for at få nye faglige input og danne netværk.

Livet som Kavalerist

Jeg valgte at prøve muligheden af som vikar da jeg gerne ville afprøve nye faglige udfordringer...

Mit liv som kavalerist

Solen står lavt på himlen og varmer dejligt i bilen på vej til første dag på jobbet i det nye vikariat.

Det at være vikar i Kavaleriet er vejen frem for mig

Kavaleriet har et godt ry ude omkring og jeg har en fornemmelse af at der er respekt omkring de socialrådgivere der er ansat her.

At være Kavalerist

At jeg har været tilknyttet Kavaleriet i 3 år startede egentlig som en tilfældighed – jeg havde efter en længere rejse et ønske om en faglig udfordring.

Kavaleriet tætte opfølgning giver mig tryghed

Jeg har været vikar i Kavaleriet i tre måneder i mit seneste vikariat og en måned tilbage i 2007. Den tætte opfølgning som Kavaleriet yder giver mig en tryghed

Glad for at være vikar

Jeg oplever at få klare og ærlige svar på hvordan mulighederne ser ud for at få tilbudt job. Hos Kavaleriet er der en god føling med hvordan situationen er i kommunerne.

Jeg havde hørt meget godt omkring Kavaleriet

Nu hvor jeg er blevet vikar for Kavaleriet må jeg nok indrømme i praksis at kunne sande og have fornøjelsen af det sagte omkring Kavaleriet.

Vigtigt at konsulenterne selv er socialrådgivere

Jeg er altid blevet behandlet seriøst og har fået hurtig tilbagemelding ved spørgsmål og problemer når jeg har henvendt mig til min konsulent i Kavaleriet.

Det bedste valg jeg har taget

Det er snart seks år siden at jeg tog beslutningen om at blive vikar. Siden er der mange der har spurgt mig om jeg ikke vil fastansættes igen. Men det kunne jeg ikke drømme om.

Hos Kavaleriet får jeg anerkendelse

Som vikar har jeg fokus på den opgave som jeg er ansat til. Jeg får lov til at arbejde med det jeg er god til det jeg er uddannet til og det jeg har lyst til.

Mere succes

Om kurset ”Work smarter not harder” med Kirsten Stendevad. Det jeg hørte den dag var helt klart at vi har indflydelse på vores liv. Hvor bevidste vil vi være i vores liv.

Succes på kursus for Kavaleriets vikarer

”Work Smarter Not Harder” en meget besnærende og tillokkende overskrift for et kursus tænkte jeg nysgerrigt da jeg modtog invitationen i min mailboks.

Et par ord om det at være ansat hos Kavaleriet.

Mine forventninger til vikarbureauet var at der sikkert ikke var job at få samt at det sikkert var et par ”smart asses” som havde fået en god ide i forhold til at tjene penge.

Jeg oplever stor tryghed i ansættelsen

Hos det andet vikarbureau oplevede jeg store problemer i både kontrakt- og lønforhold og i en grad så jeg måtte ophøre efter halvanden måned.

Jeg bliver altid taget seriøst

Uanset hvad min henvendelse drejer sig om bliver jeg altid behandlet seriøst. Det gælder alle medarbejderne i Kavaleriet som tager telefonen ved min henvendelse.

Vi garanterer

 
  • Fleksibilitet
  • Hurtig tiltrædelse
  • Afmålt ansættelsesperiode
  • Kun aflønnet for faktisk timeforbrug
  • Uddannede socialrådgivere
  • Macth med udgangspunkt i dine behov og ønsker
  • Flere års erfaring fra kommuner og andre offentlige instanser

Hvad siger kunderne?

Vi endte op med at få vores investering i en vikar – mange gange igen...

Læs mere

Ring 39 30 96 03