Jeg valgte at prøve muligheden af som vikar da jeg gerne ville afprøve nye faglige udfordringer...


Jeg valgte at prøve muligheden af som vikar, da jeg gerne ville afprøve nye faglige udfordringer, og ligeledes at kunne have en lidt mere fleksibel løsning, i forhold til hvad et fast job ville kunne tilbyde mig.

Vikar-jobbet var tænkt som et midlertidig job-løsning imellem fast job(Børne- og Familieområdet (psykosocial / handicap)), da jeg for en periode trængte til et pusterum. Den midlertidige løsning har nu varet næsten et år, og jeg tænker ikke at det stopper lige foreløbigt. Jeg er blevet glad for jobbet som Kavalerist, og at jeg selv har så meget at sige ift. fleksibilitet, opgaver / område og vikariatets længde.

Det der ligeledes tiltaler mig som Kavalerist, er den specifikke opgaveløsning det enkelte sted, faglige udfordringer samt adskillige muligheder for at prøve sig selv af, og ligeledes løbende følge med udviklingen på området.

Det har været en god og lærerig rejse både fagligt og personligt, idet at jeg oplever at se, hvor omstillingsparat jeg er, at lægge mærke til hvorledes at jeg får skabt gode relationer – både til kollegaer og borgere de forskellige steder, min faglighed og intuition bliver sat på prøve – og jeg oplever hvor vigtigt det er at stole på sin første mavefornemmelse. Det har bl.a. hjulpet mig til at blive mere konkret i mine vurderinger og afgørelser på området.

Jeg oplever på den gode måde, at få prøvet mig selv af i situationer, som jeg ikke var havnet i, i et fast job – eller oplevelser som jeg i hvert fald først var blevet erfaring rigere noget senere i arbejdslivet, såfremt at jeg ikke havde søgt denne udfordring.

Jeg oplever at blive taget godt imod de steder jeg kommer ud, idet at de ekstra hænder i afdelingen, ofte er en god aflastning for de enkelte medarbejdere. Der er løbende en god og tæt opfølgning fra Kavaleriet samt forventningsafstemning ift. opgaveløsning samt vikariater. Jeg oplever i stor grad at kunne påvirke mit arbejdsliv i en retning som jeg har lyst til, og som ligeledes giver mig en stor frihed, således at både arbejde og fritid hænger sammen.

Sheena

Fakta om Kavaleriet

  • Beliggende i Lyngby
  • Landsdækkende vikarbuerau
  • Over 80 medarbejdere

Hvad siger vikarene?

Som ny kavalerist er jeg blevet rigtig godt modtaget og man føler der virkelig bliver passet på os...

Læs mere

Ring 39 30 96 03