Vores speciale


Hvad er vores speciale?

Kavaleriet er det mest foretrukne vikarbureau i Danmark. Denne position fastholder vi ved at være tro mod de principper som danner grundlag for måden vi dagligt udfører vores arbejde på. Principper som handler om at både kunder og vikarer skal have den bedst mulige behandling, uanset sværhedsgraden af vikariatet.

Kavaleriet bygger på etik, professionalisme, stabilitet, selvstændighed og høj faglig kvalitet.

Vi har fokus på at være i konstant udvikling og på at skabe positiv synergi mellem målrettet rådgivning, trivsel og bundlinje.

Kavaleriet er stedet, hvor kommuner og private organisationer får den bedste socialfaglige hjælp.

Socialrådgivervikarer

Kavaleriet er specialiseret i at levere socialrådgivervikarer, som matcher kundernes forskellige behov og ønsker. Kavaleriets vikarkorps er kendetegnet ved stor fleksibilitet, selvstændighed og høj faglig kompetence.

Alle vores vikarer er uddannede socialrådgivere og har altid flere års kommunal erfaring. De har været til ansættelsessamtale i Kavaleriet, før de bliver sendt ud. Vi får stor anerkendelse fra vores kunder for vores tilgængelighed, gode service og dygtige vikarer.

Vi kan til enhver tid tilbyde forskellige vikarprofiler på tværs af kompetencer, funktioner og organisationsforståelse. Vores vikarer dækker alle områder inden for den sociale lovgivning.

Vi garanterer

 
  • Fleksibilitet
  • Hurtig tiltrædelse
  • Afmålt ansættelsesperiode
  • Kun aflønnet for faktisk timeforbrug
  • Uddannede socialrådgivere
  • Macth med udgangspunkt i dine behov og ønsker
  • Flere års erfaring fra kommuner og andre offentlige instanser

Hvad siger kunderne?

I en periode hvor vi har opnormeret og har haft brug for hurtigt at få rådgivere ind og håndtere sager har vi haft et rigtigt godt samarbejde med Kavaleriet...

Læs mere

Ring 39 30 96 03