Vores speciale


Hvad er vores speciale?

Kavaleriet er det mest foretrukne vikarbureau i Danmark. Vi kan noget, ingen andre kan. Vi er din mest effektive samarbejdspartner, når du har brug for det.

Kavaleriet bygger på etik, moral, professionalisme, stabilitet, selvstændighed og høj faglig kvalitet.

Vi har fokus på at være i konstant udvikling og på at skabe positiv synergi mellem målrettet rådgivning, trivsel og bundlinje.

Kavaleriet er stedet, hvor kommuner og private organisationer får den bedste socialfaglige hjælp.

Socialrådgivervikarer

Kavaleriet er specialiseret i at levere socialrådgivervikarer, som matcher kundernes forskellige behov og ønsker. Kavaleriets vikarkorps er kendetegnet ved stor fleksibilitet, selvstændighed og høj faglig kompetence.

Alle vores vikarer er uddannede socialrådgivere og har altid flere års kommunal erfaring. De har været til ansættelsessamtale i Kavaleriet, før de bliver sendt ud. Vi får stor anerkendelse fra vores kunder for vores tilgængelighed, gode service og dygtige vikarer.

Vi kan til enhver tid tilbyde forskellige vikarprofiler på tværs af kompetencer, funktioner og organisationsforståelse. Vores vikarer dækker alle områder inden for den sociale lovgivning.

Privat socialrådgivning

Privat socialrådgivning er for alle borgere, som ønsker at få et overblik over deres rettigheder og blive mere præcise i dialogen med det offentlige.

De fleste almindelige mennesker synes, at lovgivningen på socialområdet er kompleks og svær at gennemskue. Vi hjælper med at synliggøre, hvilke scenarier du kan forvente i mødet med det offentlige, og hvilke konkrete handlemuligheder du har. Kort sagt: ”Vi klæder dig på til mødet med det offentlige, så du kan få den helt rigtige hjælp”.

Vi garanterer

 
  • Fleksibilitet
  • Hurtig tiltrædelse
  • Afmålt ansættelsesperiode
  • Kun aflønnet for faktisk timeforbrug
  • Uddannede socialrådgivere
  • Macth med udgangspunkt i dine behov og ønsker
  • Flere års erfaring fra kommuner og andre offentlige instanser

Hvad siger vikarene?

Kavaleriet er endvidere en særlig type arbejdsgiver hvor den ansatte og arbejdsgiveren har én og samme interesse: at kunden får dækket nogle behov af en socialfaglig dygtig socialrådgiver....

Læs mere

Ring 39 30 96 03